Crime scene slot

Tycker du om deckare eller brukar du fantisera om hur bra just du skulle vara på lösa olika brott? I så fall borde du testa spelautomaten Crime scene som är en videoslot med kriminaltema. Spelet utspelar sig i en gränd. Här har ett mord begåtts och det är nu upp till dig att leta efter bevis för att sätta dit den skyldige. Till din hjälp, förutom din egen snabbhet och list, har du ett polisteam och teknisk utrustning.

Spelets symboler

När du spelar Crime scene följer du med in i polisernas värld och spelsymboler i form av blodiga fotavtryck, uv-lampa och tekniker-glasögon, portföljer och vapen. Den mest värdefulla symbolen är det blodiga fotavtrycket.

De vanliga symbolerna i Crime Scene består av 10, J, Q, K och A, det vill säga de högsta värdena på spelkort. Och dessa är ritade med en vit krita på marken, ungefär som det kan tänkas se ut när man markerar olika saker på en brottsplats.

Crime Scene har sticky wild-symbol som kommer i form av en polisbricka med en siffra på, med hjälp av den får man 3x vinsten för varje spelomgång. Likt vanliga wildsymboler ersätter sticky wilds alla andra symboler i automaten. I Crime scene låses de också fast på sin position under ett visst antal rundor. Detta innebär att när en sticky wild väl har kommit upp så kan den stanna på hjulet upp till fem spelomgångar. På polisbrickan står det hur många gånger den kommer att stanna, som minst är det en omgång.

Spelets upplägg

Crime Scene har fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer. Du kan satsa mellan 1 och 10 mynt per vinstlinje och myntvärdet kan justeras mellan 0.01 euro och 1.00 euro. Det innebär att en spelomgång kostar allt från 0.15 till 150 euro.

Crime Scene har så klart ett par specialfunktioner, annars vore det ju inte så kul! Bland annat har automaten en integrerad bonus samt ovan nämnda sticky wild-funktion.

Bonusspelet i Crime scene aktiveras av tre handavtryck, som kan vara var som helst på spelplanen. I bonusspelet ska man sedan klicka på ett antal väskor för att samla så mycket bevis och pengar som möjligt. Ju fler bevis du samlar, desto högre vinster får du. Ett roligt bonusspel eftersom det ju alltid är spännande att ta reda på vad som döljer sig i en glänsande portfölj!

Posted in Casinospel, Mobilspel.